Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Šošovicová kyslá polievka gratis

1.Hovädzia panvica na zelenine, ryža 4,30 €

2.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,90 €

3.Králičí chrbát v oravskej slaninke, 1/2 ryža 1/2 americké zemiaky 4,40 €

4.Studený cestovinový šalát so sušenými paradajkami, olivami a mozzarelou 3,90 €

5.Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Od nás, z lásky:
– Horčicové maslo a voňavý chlieb

Predjedlo:
– Údený losos s ricottou a marinovanou uhorkou 4 eur

Polievka:
– Krúpková so zeleninou 1,80 eur

Hl. jedlá:
– Pomaly pečené bavčové koleno, chrenová omáčka a mladá letná zelenina 6 eur
– Letný šalát s kuracími plátkami a jogurtovým dressingom 5,60 eur

Dezert:
– Nugátová pena s lesným ovocím 3,50 eurOd nás, z lásky:
– Horčicové maslo a voňavý chlieb

Predjedlo:
– Údený losos s ricottou a marinovanou uhorkou 4 eur

Polievka:
– Krúpková so zeleninou 1,80 eur

Hl. jedlá:
– Pomaly pečené bavčové koleno, chrenová omáčka a mladá letná zelenina 6 eur
– Letný šalát s kuracími plátkami a jogurtovým dressingom 5,60 eur

Dezert:
– Nugátová pena s lesným ovocím 3,50 eur

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Vývar s cestovinou

1. Držky na paprike, knedlík

2. Zapečené Tortily s mletým mäsom, zelenina

3. Dusené bravčové s brokolicou, ryža

4. Kuracie pikantné soté na špagetách, syr

5. Kuracie špízy, mrkvové pyré

6. Hrachová kaša, údené mäso

7. Palacinky mix

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Reštaurácia menu nezverejnila.

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia s rezancami
Pytliacka so zeleninou

1. Vretená s tuniakom a drvenými paradajkami 3,49€

2. Tortilla plnená zeleninou, kuracím mäsom a smotanovým dresingom 3,49€

3. Čevabčiči, pečené zemiaky, horčica, cibuľa 3,49€

Obedové šaláty (bez polievky):

1. Veľký zeleninový šalát s údeným bravčovým karé, vajíčkom a dijonským dresingom, pizza tyčinka 3,49€

2. Rímsky šalát s parmezánom, sušenými paradajkami, bazalkové pesto, krutóny 3,49€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s mrveničkou a zeleninou
Gazpacho

1. Kuracie prsia na anglickej zelenine, ryža

2. Furmanské bravčové rezne, zemiaková kaša, kompót 4,49€

3. Pestrý zeleninový šalát, grilovaný encián, bylinkový dressing 3,99€

Fitnes menu: Grilovaný losos, baby zemiaky, baby karotka, citrónová omáčka 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Paradajková
Slepačí vývar s krupicovými haluškami a zeleninou

1. Hov.mäso varené, chrenová omáčka,kysnuté knedle

2. Pečené kuracie stehno, dusená ryža

3. Kurací špíz GURMÁN (kurac.mäso, cibuľa,paprika červená), opekané zemiaky

4. Hovárske kuracie prsia, ½ ryža, ½ zem.hranolky

5. Zeleninový rezeň, varené zemiaky

6. Zapekané zemiakové pyré s kapustou

Tip dňa: 7. Vypr.kuracie prsia zemplínska ruža, zem.kaša

Zdrav.jedlo: 8. Letný šalát GYROS(kur.prsia,kor.gyros,soľ,olivový olej,hl.šalát, balzamico,kyslá smotana, citrón)

Šalát : Cviklový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.