| 7.8.2015

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, piatok 7.8.2015

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Šošovicová kyslá polievka gratis

1. Maďarský hovädzí guľáš, knedľa 4,30 €

2. Bravčový paprikáš, halušky maslové 3,90 €

3. Kuracie medailónky na hubovej omáčke, 1/2 ryža 1/2 hranolky 3,90 €

4. Zapekané rybie filé s paradajkami a mozarelou 3,90 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,70 €

V ponuke Grilovacie menu – počas celého dňa

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Od nás, z lásky:
Bylinkovo smotanový dip a čerstvý chlieb

Predjedlo:
Čerstvé mušle slávky na bielom víne 4 €

Polievka:
Z pečených paradajok s bazalkou 1,80 €

Hl. jedlá:
1. Hovädzí burger (Prime beef Australia) a pečené zemiaky 6,70 €
2. Morský vlk s grilovanou zeleninou a zaúdenou rybacou omáčkou 7,50 €

Dezert:
Čokoládová pena so slivkami 3 €

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Paradajková

1. Pivársky guľáš, knedlík

2. Cigánske rebierko, zemiaky

3. Bravčové Azu, ryža

4. Kuracie chrumkavé prsia, sedliacky šalát

5. Kuracie soté Pirátske, ryža

6. Cestovinový šalát s kuracím mäsom, syr

7. Rezance s makom, džem

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Vývarová polievka so zeleninou a cestovinou

Polievka špenátová

1. Segedínsky guľáš, domáca knedľa 4,00€

2. Mäsové karbanátky so syrom , zemiaková kaša, šalát s červenej cvikli 4,00€

3. Cestoviny s kuracím mäsom , zeleninou a syrom, zeleninové obloženie 4,00€

4. Zemiakové placky s kyslou smotanou 3,90€

5. Domáce parené buchty, plnené slivkovým lekvárom ,posypané kakaom, preliate maslom 3,90€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Hovädzí vývar s rezancami

Kapustová kyslá so zemiakmi a smotanou

1. Fusilli s kuracou šunkou, brokolicou a enciánovou omáčkou 3,49€

2. Vyprážané kuracie stehno, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou 3,49€

3. Prírodný bravčový rezeň s tymianom, dusená ryža 3,49€

Obedové šaláty: (bez polievky)

1. Zeleninový šalát s tuniakom a bylinkovým dresingom, pizza bochník 3,49€

2. Syrové kroketky so šunkou a kápiou na zeleninovom šaláte s jogurtovým dresingom 3,49€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou

Zemiaková so zelerom

1. Pestré šalátové listy, vyprážené kuracie nugetky, cherry paradajky, bylinkový dressing 4,49€

2. Konfitované bravčové karé, zapekané s bylinkovou plnkou, brokolicové pyré 4,49€

3. Zeleninový nákyp s pohánkou 3,99€

Fitnes menu: Grilovaný losos, špenátový prívarok, varené zemiaky s jarnou cibuľkou 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Kelová s paprikou

1. Hovädzie mäso na cesnaku, tarhoňa

2. Prírodný br.rezeň s volským okom, dusená ryža

3. Kuracie prsia zapečené s baklažánom a syrom, ½dus.ryža,½ americké zemiaky

4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

5. Pečený Hoki filet s kožou, varené zemiaky

Tip dňa: 6. Vrchársky kurací rezeň, zemiaková kaša

Zdravé jedlo 7.Letné farfalle s melónom, šunkou a mozzarellou

Šalát: Paradajkovo-uhorkový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.