Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň
Penzión Almada
Hronská 705, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.
Fazuľová struková kyslá gratis
1.Držkový perkelt, maslové halušky 4,30 €
2. Bravčové pliecko na cesnaku, zemiaková kaša 3,90 €
3.Kuracie pochúťka, veľká haruľa 3,90 €
4.Kačacia pečeň na cibuľke v lokši 4,30 €
5.Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €
6.Halušky s bryndzou a slaninkou 3,70 €
Bistro Chef
Námestie SNP 27, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.
Predjedlo: Grilovaný čerstvý kravský syr a marinovaná farebná cvikla 4,00€
Polievka: Sezónna zeleninová polievka 1,70€
Hlavné jedlo: Steak z hovädzej roštenky, „Barbecue omáčka“ a pečené zemiaky 8,00€
Filet z morského vlka s citrónovým risottom 7,00€
Dezert: Pena z bielej čokolády, pomarančová omáčka a karamelizované muesli 3,30€
Bistro ZUZU
Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen
Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.
Rascová s vajcom
1. Segedínsky guľáš, knedlík
2. Bravčové pečené, halušky s kapustou
3. Kuracie soté kari s ananásom, ryža
4. Moravský kurací guľáš, špirálky
5. Kuracie prsia na kukurici, zemiaky
6. Sedliacke zemiaky zapečené, uhorka
Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine
Divadelná 3, Zvolen | web
Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.
Polievka vývar dňa so zeleninou
Polievka hrachová s krutónmi
1. Bravčový chrbátik, kel na víne, gratinované zemiaky , šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,10€
2. Morčacie mäso s cesnakom, dlávené zemiaky s cibuľou, šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,30€
3. Kuracie šťavnaté mäso, ryžové rezance, zelenina, syr, šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,20€
4. Špenátový prívarok,2ks volské oko, varené zemiaky, zeleninové obloženie 3,90€
5. Šalát s čerstvej zeleniny, balkánsky syr, hrianka 3,90€
Franko
Ľ. Štúra 11, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.
Slepačia polievka s mrveničkou 0,89€
Teľacia kulajda /teľacie mäso, koreňová zelenina, smotana 1,19€
Šalát: Kapustový s mrkvou 0,89€
1. Strapačky s dusenou kapustou a oškvarkami 3,09€
2. Kuracie mäso na šampiňónoch, ryža 3,29€
3. Pikantné bravčové mäso na zemiakových plackách so syrom 3,49€
Obedové šaláty:
1. Franko šalát/ľadový šalát, šunka ,syr, vajce, zelenina, kyslá smotana, olivy/, pizza bochník 3,65€
2. Grécky šalát s grilovaným kuracím mäsom, pizza bochník 3,45€
Knar restaurant
Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.
Vývar s cestovinou a zeleninou
Rascová s vajcom
1. Cestovinový šalát s morčacími rezančekmi v sézame 4,49€
2. Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, opekané zemiaky, ryža 4,49€
3. Karfiólové placky, varené zemiaky, smotanový dressing 3,99€
Fitnes menu: Pošírovaný losos s Holandskou omáčkou, dusené zemiaky s pórom 6,10€
Reštaurácia „U ALEXA“
Nám. SNP 36/51, Zvolen | web
Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.
Šošovicová kyslá so zemiakmi
Hovädzí vývar s ryžou a hráškom
1. Pečené bravčové stehno na lôžku cisárskej zeleniny, dusená ryža
2. Sekaná sviečková, cestoviny
3. Čertova pochúťka so syrom, tarhoňa
4. Kuracie stehná b.k. a kože v haruľovom cestíčku, zem.kaša
5. Tvarohové pirohy s maslom a opraženou strúhankou
Tip dňa: 6. Losos filet na provensálsky spôsob, varené zemiaky
Zdrav.jedlo: 7. Ľadový šalát s gril.cuketou,ananásom a horčicovým dresingom
Šalát: Cviklový, Z čínskej kapusty
Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.
Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.