Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Fazuľová struková kyslá gratis

1.Držkový perkelt, maslové halušky 4,30 €

2. Bravčové pliecko na cesnaku, zemiaková kaša 3,90 €

3.Kuracie pochúťka, veľká haruľa 3,90 €

4.Kačacia pečeň na cibuľke v lokši 4,30 €

5.Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6.Halušky s bryndzou a slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Predjedlo: Grilovaný čerstvý kravský syr a marinovaná farebná cvikla 4,00€

Polievka: Sezónna zeleninová polievka 1,70€

Hlavné jedlo: Steak z hovädzej roštenky, „Barbecue omáčka“ a pečené zemiaky 8,00€

Filet z morského vlka s citrónovým risottom 7,00€

Dezert: Pena z bielej čokolády, pomarančová omáčka a karamelizované muesli 3,30€

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Rascová s vajcom

1. Segedínsky guľáš, knedlík

2. Bravčové pečené, halušky s kapustou

3. Kuracie soté kari s ananásom, ryža

4. Moravský kurací guľáš, špirálky

5. Kuracie prsia na kukurici, zemiaky

6. Sedliacke zemiaky zapečené, uhorka

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Polievka vývar dňa so zeleninou

Polievka hrachová s krutónmi

1. Bravčový chrbátik, kel na víne, gratinované zemiaky , šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,10€

2. Morčacie mäso s cesnakom, dlávené zemiaky s cibuľou, šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,30€

3. Kuracie šťavnaté mäso, ryžové rezance, zelenina, syr, šalát rajčinový s jarnou cibuľkou 4,20€

4. Špenátový prívarok,2ks volské oko, varené zemiaky, zeleninové obloženie 3,90€

5. Šalát s čerstvej zeleniny, balkánsky syr, hrianka 3,90€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia polievka s mrveničkou 0,89€

Teľacia kulajda /teľacie mäso, koreňová zelenina, smotana 1,19€

Šalát: Kapustový s mrkvou 0,89€

1. Strapačky s dusenou kapustou a oškvarkami 3,09€

2. Kuracie mäso na šampiňónoch, ryža 3,29€

3. Pikantné bravčové mäso na zemiakových plackách so syrom 3,49€

Obedové šaláty:

1. Franko šalát/ľadový šalát, šunka ,syr, vajce, zelenina, kyslá smotana, olivy/, pizza bochník 3,65€

2. Grécky šalát s grilovaným kuracím mäsom, pizza bochník 3,45€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou

Rascová s vajcom

1. Cestovinový šalát s morčacími rezančekmi v sézame 4,49€

2. Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, opekané zemiaky, ryža 4,49€

3. Karfiólové placky, varené zemiaky, smotanový dressing 3,99€

Fitnes menu: Pošírovaný losos s Holandskou omáčkou, dusené zemiaky s pórom 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Šošovicová kyslá so zemiakmi

Hovädzí vývar s ryžou a hráškom

1. Pečené bravčové stehno na lôžku cisárskej zeleniny, dusená ryža

2. Sekaná sviečková, cestoviny

3. Čertova pochúťka so syrom, tarhoňa

4. Kuracie stehná b.k. a kože v haruľovom cestíčku, zem.kaša

5. Tvarohové pirohy s maslom a opraženou strúhankou

Tip dňa: 6. Losos filet na provensálsky spôsob, varené zemiaky

Zdrav.jedlo: 7. Ľadový šalát s gril.cuketou,ananásom a horčicovým dresingom

Šalát: Cviklový, Z čínskej kapusty

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.