Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.
Penzión Almada
Hronská 705, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.
Zemiaková polievka kyslá s klobásou gratis
1. Maďarský hovädzí guľáš, knedľa 4,30 €
2. Mexické bravčové soté, ryža 3,90 €
3. Zapekané cestoviny s kuracím mäsom, hríbikami a syrom 3,90 €
4. Halušky s oštiepkom a kyslu smotanou 3,90 €
5. Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €
6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,70 €
Bistro Chef
Námestie SNP 27, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.
Od nás, z lásky: Tvarohová nátierka a čerstvý chlieb
Predjedlo: Listový šalát s hruškou, vlašskými orechmi a limetovým dressingom 3,80 €
Polievka: Kurací vývar s rezancami a zeleninou 1,60 €
1. Losos filet s grilovanou zeleninou a šalviovou omáčkou 6,50 €
2. Kačacie prsia, červená šošovica na kyslo a restovaný špenát 7 €
Dezert: Mrkvový koláč s citrónovou polevou a pena z čiernej bazy 3,50 €
Bistro ZUZU
Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen
Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.
Zeleninová
1. Bravčová sviečková na smotane, knedlík
2. Pljeskavica plnená Hermelínom, zemiaky
3. Bravčový Tokáň, ryža
4. Kuracie soté Čína, ryža
5. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka
6. Kuracie pikantné na špagetách, syr
7. Zemiakové pirohy s bryndzou, kyslá smotana
Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine
Divadelná 3, Zvolen | web
Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.
Polievka vývar dňa s mäsovými knedlíčkami,
Polievka zemiaková kyslá s kôprom
1. Bravčové pikantné rezance ryža dusená,opekané zemiaky,šalát rajčinový s cibuľkou 4,10€
2. Morčací steak,parená zelenina,180g tarhoňa,šalát rajčinový s cibuľkou 4,20€
3. Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste,varené zemiaky s cibuľkou, zeleninové obloženie 4,10€
4. Vyprážaný syr,opekané zemiaky,tatárska omáčka 4,00€
5. Zeleninový nákyp,zemiaková kaša,šalát paradajkový s cibuľkou 3,90€
Franko
Ľ. Štúra 11, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.
Slepačia so zeleninou a mrveničkou
Fazuľová struková na kyslo
1. Fusilli s kuracou šunkou, cherry paradajkami, šampiňónmi, pórom, bazalkovým pestom a parmezánom 3,09€
2. Pečené stehno z morky, dusená kapusta, lokše 3,49€
3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,49€
Obedové šaláty: (bez polievky)
1. Radischio šalát s artičokmi, syrom, šunkou, vajíčkom, olivami a balzamikom, pizza bochník 3,49€
2. Listový šalát s vyprážaným modrý syrom, sladký pikantný dresing, pizza bochník 3,49€
Knar restaurant
Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.
Vývar s cestovinou a zeleninou
Paradajková s písmenkami
1. Kuracie medajlónky na gorgonzolovej omáčke, varené zemiaky s pažítkou 4,49€
2. Bravčové plecko na smotane, maslové halušky 4,49
3. Sedliacke zemiaky plnené mletým údeným mäsom s bryndzou, pažítkový dressing 3,99€
Fitness menu Timei Trajteľovej
Grilované morčacie mäso s avokádom a grilovanou špargľou
Reštaurácia „U ALEXA“
Nám. SNP 36/51, Zvolen | web
Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.
Kelová s paprikou
Morčací vývar s rezancami a zeleninou
1. Hovädzie mäso na cesnaku, tarhoňa
2. Prírodný br.rezeň s volským okom, dusená ryža
3. Kuracie prsia zapečené s baklažánom a syrom, ½dus.ryža,½ amer.zemiaky
4. Losos filet bez kože po provensálsky, varené zemiaky
5. Buchty na pare s makom Tip dňa: 6. 100/120g Krčmársky rezeň, zemiaková kaša
Zdravé jedlo 7. Trhaný šalát s plesnivým syrom,krutónmi a domácim bazalkovým pestom
Šalát: Paradajkovo-uhorkový, Miešaný
Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.
Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.