| 8.8.2019

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 8.8. 2019

Nechce sa vám nikam? Objednajte si jedlo cez Bistro.sk

PIZZA a KEBAB: Pizza 3Vio, Pizzeria Budča, Capone Pizza, Campione Pizza, Corino Pizza, Fratelli pizza & kebab house, Pizza na stanici, Pizzalino – donáška Pizze a alkoholu

ÁZIA: Samurai Restaurant & Sushi bar

SLOVENSKÉ a INÉ: Reštaurácia 3Vio, Fork restaurant, Fine Restaurant & Café, Fit krabičky, Bistro Fresh line, Reštaurácia Nova


 

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.

3Vio

Pribinova 23, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na číslach 0919 212 315 a 0948 322 723. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.

Šampiňónová

1. Bravčový stroganov, opekané zemiaky 4,33 €

2. Kuracie prsia na grilovanej zelenine (cuketa, baklažán, paprika, šampiňón) 4,33 €

Rýchle menu na každý pracovný deň

3. Chrumkavé kuracie nugetky s hranolkami a tatarkou 4,93 €

4. Grilovaný encián s brusnicami, varené zemiaky s maslom 4,93 €

5. Domáce makové šúľance s maslom 4,93 €

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Kohútí vývar s mäsom a rezancami

1. Anglický roastbeef, zemiaky varené, tatárska omáčka 5,99 €

2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 4,99 €

3. Penne s kuracím mäskom, brokolicou, slaninkou a syrom 4,99 €

4. Grilovaný losos na špenátovo-smotanovej omáčke, pečený zemiak v šupke s bylinkovým maslom 6,99 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 5,99 €

6. Halušky s bryndzou a slaninkou 4,90 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Reštaurácia denné menu nezverejnila.

Bistro ZUZU

Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,70 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Talianska

1. Bravčové pikantné, halušky

2. Bravčový Tokáň, ryža

3. Kuracie soté s grilovanou cuketou, zemiaky

4. Kuracie stehno vyprážané, zemiaky

5. Rezance s tvarohom

6. Palacinky mix

Fork restaurant

Lieskovská cesta 24, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu sa podáva od 11.00 do 14.30 h. Reštaurácia ponúka aj rozvoz, ktorý si môžete objednať telefonicky na 0918 847 796 alebo prostredníctvom správy na Facebooku. Minimálna cena rozvozu vrámci Zvolena je 3,90 €. Objednávky sú prijímané od 7:30. Reštaurácia ponúka aj raňajky, ktoré podáva od 7:00 do 10:30.

Slepačí vývar/Paradajková so slovenskou ryžou 1,00 €

1. Kurací steak na grilovanej zelenine, varené zemiaky 3,90 €

2. Chilli con carne, dusená ryža 3,90 €

3. Furmanské halušky (kyslá smotana, slanina, oštiepok) 3,90 €

4. XXL palacinka s nutelou, lesným ovocím a šľahačkou 3,90 €

5. Vyprážaný syr s hranolkami 3,90 €

6. Vyprážaný rezeň s hranolkami 3,90 €

7. Zeleninový šalát s cherry paradajkami, kukuricou a kuracími kúskami, dip 4,50 €

8. Penne so špenátovo smotanovou omáčkou 4,50 €

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Objednávky sú prijímané od 8:00, na telefónnych číslach 0917 651 100, 0911 870 100, 0949 829 100. Minimálna objednávka na rozvoz sú tri jedlá. Balné je zadarmo, cena menu bez polievky: 3,69 €.

Slepačí vývar s cestovinou/Kapustnica

1. Ovocné knedličky s maslom a strúhankou 3,89 €

2. Kuracie pikantné soté, zemiaková placka, syr 3,99 €

3. Bravčový steak na pečenej koreňovej zelenine, ryža 4,19 €

4. Vyprážaný kurací rezeň, zemiakové hranolky, kompót 3,99 €

5. Caesar šalát s kuracím mäsom 4,75 €

Obedový šalát: Miešaný šalát s grilovaným oštiepkom, pizza bochník 4,75 €

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. V cene menu je zahrnuté predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,20 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou/Bryndzová so slaninou

1. Kurací steak na grilovanej zelenine, dusená ryža 5,49 €

2. Bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát 5,49 €

3. Šampiňónové ragú, prílohové halušky 4,99 €

4. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 4,99 €

Extra menu: Bravčové líčka, karamelizovaná šalotka, paštrnákové pyré 6,99 €

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 4,10 €, cena jedla bez polievky 3,70 €, samostatná polievka 1,30 €, zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Objednávky od 7:30 do 10:00 hod na telefónnych číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Držková z hlivy ustricovitej/Slepačí vývar s mrvencami zeleninou

1. Plnená paprika, kysnuté knedle

2. Bravčové ražničí, varené zemiaky

3. Zvolenské kuracie prsia (kukurica, syr), dusená ryža

4. Bavorské špecle

5. Fitnes tanier s kuracím mäsom, jogurtom a syrom

Tip dňa: 6. Vrchársky kurací rezeň, zemiaková kaša

Šalát: Z čínskej kapusty, Paradajkový s cibuľou

Reštaurácia U Rytierov

Zimný štadión, Pod dráhami 21, Zvolen

Cena kompletného menu je 4,00 € a cena menu bez polievky je 3,50 €, minimálna objednávka pri rozvoze je 4,00 €. Cena samostatnej polievky bez menu je 1,20 € a cena šalátu je 0,60 €. Platba je možná aj kreditnou kartou či Callio kartou, takéto platby je potrebné nahlásiť vopred pri objednávke. Objednávky a rozvoz jedla prostredníctvom telefónneho čísla 0903 022 933.

Slepačí vývar s rezancami/Cesnaková so syrom/Brokolicová krémová

1. Mäsové guľky na smotanovo horčicovéj omáčke, domáca knedľa

2. Kuracie na mexický spôsob, dusená ryža

3. Fussilli boscaiola (smotanová omáčka na anglickej slanine, hrášku a šampiňónoch)

4. Dolky s tvarohom preliate lesným ovocím

5. Pizza Šunková s olivami

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na menu@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.