| 7.4.2016

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 7.4. 2016

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.

3Vio

Pribinova 23, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.

Hrachová s údeným mäsom

1. Viedenská roštenka, ryža 3,93 €

2. Šošovicový prívarok so špekačkou a volským okom 3,63 €

3. Segedínsky guláš, domáca kysnutá knedľa 3,63 €

4. Grilovaný kurací plátok, 1/2 opekané zemiaky, 1/2 ryža, syrová omáčka 3,63 €

5. Grilovaný losos, zeleninový šalát, bylinkový dressing 4,33 €

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Šošovicová sladká polievka gratis

1. Losos na bylinkách s mandľami, 1/2 ryža 1/2 masielkové zemiaky 4,69 €

2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,99 €

3. Pečené kuracie štvrte, ryža, uhorkový šalát 3,99 €

4. Pestrá šalátová misa s grilovaným kuracím mäskom, parmezán 4,29 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €

6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,99 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Bistro ZUZU

Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Zeleninová

1. Držkový perkelt, knedlík

2. Živánska na plechu, uhorka

3. Bravčové s rozmarínom a zelenou fazuľkou, ryža

4. Pastiersky rezeň kurací, zemiaky

5. Kuracie soté s Nivou, špagety

6. Zeleninové rizoto s kuracím mäsom, syr

7. Tvarohové šúľance v strúhanke

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Reštaurácia je zavretá z dôvodu zlého stavu technického odpadového systému.

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia so zeleninou a rezancami / Špenátová s vajíčkom

1. Šúľance s tvarohom a lesným ovocím 3,49€

2. Vyprážaný kurací rezeň, gazdovský šalát 3,49€

3. Segedínsky guláš, parené knedle 3,49€

Ponuka dňa bez polievky

4. Pošírovaný losos na ružičkovom šaláte so špenátovým vajíčkom a jemným žĺtkovým dresingom 6,95€

5. Listový šalát s grilovanou cuketou a baklažánom, parmezánové hobliny, tekvicový olej 3,95€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou / Kapustová kyslá s klobásou

1. Kurací steak na fazuľových luskoch, ryža 4,49€

2. Vyprážaný bravčový rezeň, pučené zemiaky s pórom 4,49€

3. Grilované tofu, zeleninový kuskus, kôprový dressing 3,99€

Fitnes menu Timei Trajteľovej: Grilovaný losos, mrkové pyré 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Držková / Slepačí vývar s krupicovými haluškami a zeleninou

1. Pečené kuracie stehno ako kačka, dus.červená kapusta, kysnuté knedle

2. Balkánsky plameň, tarhoňa

3. Belehradský bravčový rezeň

4. Vyprážaná slaná plnená palacinka (horčica,šunka, syr, kápia,kukurica,syr niva),zel. oblož

5. Zapekaná brokolica so šunkou a syrom, varené zemiaky

Tip dňa: 6. Vyprážané kuracie prsia Gordon-blue, zemiaková kaša

Zdravé jedlo: 7. Zeleninový šalát s balkánskym syrom, olivami a medovou zálievkou

Šalát: Kapustovo-mrkvový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.