| 21.7.2015

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 30.7.2015

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Fazuľová kyslá gratis

1.Hovädzie Chilli con carne, ryža 4,30 €

2.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,90 €

3.Kuracie soté s bielou cibuľkou, 1/2 ryža 1/2 hranolky 3,90 €

4.Ovocné gule s makom/orechami 3,90 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Od nás, z lásky: Ricottová nátierka a čerstvý chlieb

Predjedlo: Baklažánový dip s cuketou a feta syrom 3,70 eur

Polievka: Kurací vývar, rezance a zelenina 1,70 eur

Hl. jedlá:
– Bravčová panenka, pečené šampiňóny s pórovou omáčkou a nastavovaná zemiaková kaša 6,50 eur
– Paella s kuracím a králičím mäsom 5,70 eur

Dezert: Studená čokoládová terinka, marhuľová pena 3,50 eur

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Kyslá s vajcom

1. Salašnícky guľáš, knedlík

2. Pikantné bravčové karé, ryža

3. Fašírkové rezne, cibuľka, horčica, zemiaky

4. Kuracia pochíťka v alobale, obloha

5. Kuracie soté s karfiolom, 1/2 ryža, 1/2 zemiaky

6. Zeleninový šalát s tuniakom, cestovina

7. Palacinky mix

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

 Polievka vývar dňa  so zeleninou a šampiňónmi,  Polievka Demikát/bryndzová/

1. Baraní guľáš, chlieb 3,50€

2. Bravčový steak ,baby mrkva ,fazuľové lúsky, zemiaky  varené v šupke, zeleninové obloženie 4,20€

3. Kurací Gordon Blue ,ryža dusená ,domáce zemiakové hranolky,šalát uhorkový s červenou cibuľou 4,20€

4. Cestoviny tagliatelle cherry  rajčiny, cuketa, zeleninové obloženie 4,00€

5. Šalátové listy ,grilovaná harebná paprika, syr TOFU 3,90€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia s rezancami 0,89€, Šampiňónová kyslá 1,19€

Šalát: Kapustový s mrkvou a pórom 0,89€

1. Grilovaný encián na anglickej zelenine 7 3,09€

2. Kurací steak, omáčka z lesných húb, krupicové halušky 3,29€

3. Bravčový špíz, pečené zemiaky s pikantnou omáčkou 3,49€

Obedové šaláty:

1.  Veľký zeleninový šalát s bylinkovým lososom, mätová zálievka, pizza tyčinka 3,65€

2. Kuracie nugetky na rukolovom šaláte s balzamicom a olivovým dressingom, pizza tyčinka 3,45€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s syrovými guličkami a zeleninou, Špenátový krém s vajcom

1. Kurací steak na anglickej zelenine, varené zemiaky 4,49€

2. Francúzke zemiaky, cvikľové kocky 4,49€

3. Vyprážaná cuketa v jemne pikantnom cestíčku na šaláte z čakanky a rýnskych listov,pažítkový dressing 3,99€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Polievka: Hríbová s mrvenicou, Hovädzí vývar s rezancami a zeleninou

1. Plnená paprika, kysnuté knedle

2. Jelenie ragú varené zemiaky

3. Prírodné kuracie prsia so zel. fazuľkami obalenými or. slaninou,½ dus. ryža, ½ am. zemiaky

4. Vypr.baklažán plnený šunkou a syrom, varené zemiaky

5. Bryndzové halušky

Tip dňa: 6. Vypr.kuracie prsia v sézamovej strúhanke, zem.kaša

Zdrav.jedlo: 7. Cestovinový šalát s tuniakom,špenátom,cherry paradajkami a feta syrom

Šalát: Paradajkovo-uhorkový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.