| 3.9.2015

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 3.9.2015

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Cuketový krém gratis

1. Hovädzie Stroganov, ryža 4,30 €

2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,90 €

3. Kuracie závitky v oravskej slanine, 1/2 ryža 1/2 opek. zemiaky 3,90 €

4. Palacinky s lesným ovocím a vanilkovým krémom 3,90 €

5. Sviečková na smotane, knedle 4,30 €

6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Od nás, z lásky: Ricottová nátierka a čerstvý chlieb

Predjedlo: Hovädzie srdce na kyslo a puding so sušenými slivkami 4 eur

Polievka: Z čerstvej kapusty 1,70 eur

Hl. jedlá:
– Paella z králika 5,70 eur
– Filet zo pstruha, smotanový špenát, pečené baby zemiaky a slaninový vinaigriette 6,50 eur

Dezert: Šúľance s orechmi a jablkami 3,50 eur

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Frankfurtská

1. Segedínsky guľáš, knedlík

2. Bravčová Živánska, zemiaky

3. Bravčové karé, brusnicová omáčka, ryža

4. Kuracie prsia na citrónovej om,1/2hranolky-ryža

5. Kuracia pečeň na cibuľke, ryža

6. Zeleninové rizoto s kuracím mäsom, syr

7. Palacinky mix

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Vývar dňa so zeleninou, tekvicová s kôprom

1. Maďarský guľáš1 ,  domáca kysnutá knedľa 4,00€

2. Bravčový plátok s glazovanou cibuľou ,100g ryža dusená,100g domáce zemiakové hranolky, šalát rajčinový s cibuľou 4,10€

3. Kuracie štvrte pečené,čerstvá zelenina,:ľadový šalát,rajčiny,červená cvikľa, pikantná omáčka-  Delená strava 4,10€

4. Alfa-Bio zemiaky  s tofu syrom a pórom, šalát rajčinový s cibuľou 4,00€

5. Zemiakové knedle so slivkami, posypané  makom/orechmi 4,00€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Hovädzí vývar

Guľášová

1. Slivkové knedličky s opečenou strúhankou a orechmi 3,49€

2. Kuracie prsia na rozmaríne, ryža 3,49€

3. Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s maslom 3,49€

Obedové šaláty (bez polievky):

1. Zeleninový šalát s tuniakom a bylinkovým dresingom, pizza bochník 3,49€

2. Vyprážané cukety na zeleninovom šaláte s olivovým olejom 3,49€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar so špenátovým zvitkom a zeleninou

Porová s cesnakom

1. Vyprážané vykostené kuracie stehno,200g zemiaková kaša s bazalkovým pestom 4,49€

2. Konfitované bravčové kocky,karamelizovaná šalotka, petržlenové pyré 4,49€

3. Pravá rakúska parená buchta plnená slivkovým lekvárom, preliata vanilkovým maslom, posypaná makom 3,99€

Fitness menu Timei Trajteľovej

Grilovaný losos s letným šalátom

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Hríbová s mrvenicou

Slepačí vývar s rezancami a zeleninou

1. Segedínsky guláš špeciál, kysnuté knedle

2. Zapekané kuracie stehno ako zajac s dusenou ryžou,zemiakmi a lečom

3. Prírodné kuracie prsia so zelenými fazuľkami obalenými anglickou slaninou, ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky

4. Vyprážaný karfiol,opekané zemiaky, tatárska omáčka

5. Šišky s džemom

Tip dňa: 6. Brniansky bravčový rezeň, zem.kaša

Zdrav.jedlo: 7. Cestovinový šalát s tuniakom,špenátom, cherry paradajkami a feta syrom

Šalát: Paradajkovo-uhorkový,Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.