| 24.3.2016

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 24.3. 2016

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.

3Vio

Pribinova 23, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.

Šampiňónová krémová

1. Horehronská pochúťka v zemiakovej placke 3,63 €

2. Slivkové knedle s maslom a opraženou strúhankou 3,63 €

3. Detvianska nátura, ryža 3,63 €

4. Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky s maslom 3,63 €

5. Zeleninový šalát s chrumkavou tyrolskou šunkou, bylinkový dressing 3,63 €

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Hovädzí vývar s fridátovými rezencami gratis

1. Kurací steak na špenátovo-smotanovej omáčke, pečený cesnak, 1/2 ryža 1/2 opekané zemiaky 4,29 €

2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,99 €

3. Pečená bravčová krkovička, hráškové pyré, zemiaková kaša 4,29 €

4. Zeleninový šalát s tuniakom a vajíčkom, toast 4,29 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €

6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,99 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Bistro ZUZU

Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Vývar s cestovinou

1. Segedínsky guláš, knedlík

2. Bravčová Tokáň, ryža

3. Detvianska nátura, zemiaky

4. Slané palacinky plnené kuracím mäsom

5. Kuracie soté klasik, ryža

6. Kuracie prsia po Taliansky, ryža

7. Žemľovka s tvarohom a jablkami

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Reštaurácia je zavretá z dôvodu zlého stavu technického odpadového systému.

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačí vývar s bylinkovými ňokmi / Cesnaková krémová s krutónmi

1. Vretená s údenou šunkou, pórom, hlivami a smotanou 3,49€

2. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, broskyňový kompót 3,49€

3. Prírodný bravčový plátok, syrová omáčka, ryža 3,49€

Ponuka dňa bez polievky

4. Pošírovaný losos na ružičkovom šaláte so špenátovým vajíčkom a jemným žĺtkovým dresingom 6,95€

5. Ľadový šalát s vyprážanými šunkovými hranolčekmi, francúzsky dresing, pizza tyčinka 3,95€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou / Cviklová

1. Kurací steak s bylinkovým maslom, mrkvové pyré so zemiakmi 4,49€

2. Jemne pikantné bravčové ragú, hrášková ryža 4,49€

3. Grilovaný oštiepok, varené zemiaky, brusnicová omáčka 3,99€

Fitnes menu Timei Trajteľovej: Brokolicová panvička s lososom, kešu a pečeným zemiakom 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Z fazuľkových strukov na kyslo / Hovädzí vývar s kelom a ryžou

1. Sviečková na smotane, kysnuté knedle

2. Bravčový perkelt, cestoviny

3. Kuracie prsia ma mandliach a brokolici, ½ dus.ryža, ½ amer.zem.

4. Špenátové halušky s tvarohom

5. Hrášok dusený so šampiňónmi a cibuľou, dusená ryža

Tip dňa: 6. Pivársky bravčový rezeň v cestíčku, zemiaková kaša

Zdravé jedlo: 7. Brokolicový šalát s kukuricou

Šalát: Mrkovo-kapustový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.