| 2.7.2015

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, štvrtok 2.7.2015

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Fazuľová kyslá gratis

1. Hovädzie rezance na tekvicovo-smotanovej omáčke, opek. zemiaky 4,30 €

2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát 3,90 €

3. Zapekané kuracie prsia s plnkou, zemiaková kaša 3,90 €

4.Penne s brokolicovo- nivovou omáčkou s kúskami kuraciny 3,90 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

od nás z lásky: Kurací konfit a voňavý chlieb

Predjedlo: Bruschetta s mozzarellou a paradajkou 3,- eur

Polievka: Cícerová so zeleninou 1,80 eur

1. Jelenie stehno po burgunsky 7,- eur

2. Listový šalát, syrové tyčinky, uhorka a kaparový dressing / 5,20 eur

Dezert: Smotanovo – ríbezľová tortička 3,- eur

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Jarná

1. Hamburské bravčové, knedlík

2. Bravčové vyprážané karé, sedliacky šalát

3. Bravčové rizoto, syr, uhorka

4. Kurací paprikáš na špagetách

5. Kuracie soté Niva, ryža

6. Halušky s kapustou,

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Polievka Vývar dňa so zeleninou a domácou mrveničkou, Polievka Hŕstková

1. Baraní perkelt, maslové halušky, zeleninové obloženie 4,00€

2. Kuracia balotínka s rukolovým pestom , pečené zemiaky , zeleninové obloženie 3,90€

3. Držkový perkelt mierne pikantný1,160g kysnuté knedle 3,80€

4. Francúzske zemiaky , kyslá uhorka 3,70€

5. Vyprážaný karfiol, zemiaková kaša ,ochutené listy hlávkového šalátu 3,80€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia s rezancami. Hŕstková s údeným mäsom

1. Francúzske zemiaky, čalamáda 3,49€

2. Zapekaný kurací rezeň so šunkou a mozzarellou, ryža 3,49€

3. Mletý bravčový rezeň so syrom, zemiaková kaša 3,49€

Obedové šaláty:

1. Veľký zeleninový šalát s morčacím mäsom v kruste a bylinkovým dresingom, pizza tyčinka 3,49€

2. Ľadový šalát s údeným lososom a horčicovým prelivom, pizza tyčinka 3,49€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s mrveničkou a zeleninou
Zemiaková kyslá

1. Kuracie soté na čínsky spôsob,200g špenátové tagliiatelle posypané syrom 4,49€

2. Bravčové karé na šampiňonoch ,200g poľské zemiaky (cibuľa,kápia,paprika,lečo) 4,49€

3. Vyprážaný syr plnený šunkou ,200g varené zemiaky ,domáca tatarská omáčka 3,99€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Cícerová so zeleninou
Slepačí vývar s krupicovými haluškami a zeleninou

1. Diabolské bravčové rezne, zem.kaša

2. Katov meč, dusená ryža

3. Kuracie stehno na spôsob kačky, dus.červená kapusta, kysnuté knedle

4. Prírodné kuracie prsia so šunkou a hráškom, ½ ryža, ½ zem.hranolky

5. Špenát, 2 ks varené vajce, varené zemiaky

6. Cestoviny penne Formaggio

Tip dňa: 7. Vyprážané kuracie prsia Bastila, zem.kaša

Zdrav.jedlo: 8. Šalát kurací s jablkami, ½ dusená ryža

Šalát : Z čínskej kapusty, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.