| 20.7.2016

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, streda 20.7. 2016

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.

3Vio

Pribinova 23, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.

Tekvicová

1. Važecká pochúťka v zemiakovej placke 3,63 €

2. Šampiňónové rizoto 3,63 €

3. Sviečková na smotane, knedľa 3,93 €

4. Vyprážané rybie filé, slepý šalát 3,63 €

5. Penne con polo (kuracie prsia, šampiňóny, smotanová omáčka) 3,63 €

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Gulášová polievka

1. Segedínsky bravčový guláš, knedľa 4,49 €

2. Pečené bravčové rebrá, opekané zemiaky, kyslé pochutiny 4,49 €

3. Kuracie prsia v nivovo-smotanovej omáčke, americké zemiaky 4,49 €

4. Karamelové palacinky s ovocím a šľahačkou 4,49 €

5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €

6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 4,30 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Reštaurácia menu nezverejnila.

Bistro ZUZU

Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Frankfurtská

1. Segedínsky guláš, knedlík

2. Očovská pochúťka, zemiaky

3. Bravčové pikantné na špagetách, syr

4. Kuracie soté Veselé, ryža

5. Kuracie stehno ala Bažant, ryža

6. Grilované tofu na zeleninovom šaláte, ryža

7. Šalátový prívarok, volské oko, zemiaky

Bella Restaurant

Lieskovská cesta 24, Zvolen | web

Cena menu v reštaurácii 3,40 €, cena menu na rozvoz 3,50 €. Obedové menu sa podáva priamo v reštaurácii alebo si ho môžete objednať od 8.00 do 11.30 h na čísle 0919 041 837, rozvoz prebieha od 10.00 do 13.00 h, obaly zdarma. Dôchodcovská zľava, menu len 3,10 €.

Reštaurácia menu nezverejnila.

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Slepačia s rezancami / Hubová kyslá so zemiakmi

1. Tagliatelle s lososom, mandľami, karí korením a smotanou 3,59 €

2. Kurací steak so slivkovou omáčkou, pučené zemiaky s rokfortom 3,59 €

3. Bravčový rezeň po cigánsky /bravčové karé, gazdovská slanina, paprika, cibuľa, paradajky/, ryža 3,59 €

Obedové šaláty

4. Šalát s vyprážanými mozzarellami, vínový dip s brusnicami, pizza tyčinka 4,45 €

5. Listový šalát s vareným bravčovým karé, jogurtový dresing, pizza bochník 4,25 €

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou / Špenátová s bylinkovým krutónom

1. vyprážané kuracie prsia v pivovom cestíčku, pučené zemiaky s mladou cibuľkou, zeleninový šalát 4,49 €

2. Konfitované hovädzie plátky na fazuľových luskoch preliate rozmarínom demiglace, ryža 4,99 €

3. Palacinky plnené kokosovým krémom preliate banánovou omáčkou 4,49 €

Fitnes menu Timei Trajteľovej: Letný šalát s kuracím mäsom 6,10 €

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Fazuľová so zeleninou / Hovädzí vývar so slovenskou ryžou a zeleninou

1. Bravčový guláš, tarhoňa

2. Grilovaná bravčová krkovička, pikantná omáčka, opekané zemiaky

3. Kuracie prsia na hrášku, ryža

4. Farfalle s tuniakom, šampiňónmi, hráškom, olivami a smotanou

5. Špenátový prívarok s 2 ks var.vajce, var.zemiaky

Tip dňa: 6. Vyprážaný kurací rezeň, zem.šalát s jablkami a jogurtom

Zdravé jedlo: 7. Zelerovo-jablkový šalát s ananásom a grilovaným kuracím mäsom doplnený jogurtovým dresingom, 1/2 dusená ryža

Šalát: Paradajkový, miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.