| 19.8.2015

Denné obedové menu reštaurácií – Zvolen, streda 19.8.2015

Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň

Penzión Almada

Hronská 705, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.

Gazdovská fazuľová polievka so slaninkou gratis

1.Štefánska hovädzia pečienka, ryža 4,30 €

2.Pečené bravčové pliecko, dusená biela kapusta, knedľa 3,90 €

3.Kuracie rizoto so zeleninou a syrom 3,90 €

4.Zapekané palacinky s ovocím poliate vanilkovým krémom 3,90 €

5.Sviečková na smotane, knedľa 4,30 €

6.Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,70 €

Bistro Chef

Námestie SNP 27, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.

Od nás, z lásky:
Hovädzia paštéta a čerstvý chlieb

Predjedlo:
Mozzarella di bufala s paradajkami a paradajkovou zmrzlinou 4,50 €

Polievka:
Teľací vývar so zeleninou a špenátovými fridátovými rezancami 1,70 €

Hl. jedlá:
1. Pečené kuracie stehno, zeleninový bulgur a tzatziki 5,80 €

2. Pstruh filet s horčicovým maslom, petržlenová omáčka a šafránové baby zemiaky 7 €

Dezert:
Tvarohové knedličky v orechovej strúhanke so slivkovou omáčkou 3,50 €

Bistro ZUZU

Kozáčeka13, pri Tržnici, Zvolen

Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať telefonicky. Rozvoz prebieha vcentre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.

Kyslá s vajcom

1. Segedínsky guľáš, knedlík

2. Tatranské biftečky, zemiaky, tatárska omáčka

3. Bravčové prírodné na šampiňónoch, tarhoňa

4. Kuracie kúsky Čína, ryža

5. Kuracie prsia prírodné, ryža, uhorkový šalát

6. Penne s kuracím mäsom, syrová omáčka

Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine

Divadelná 3, Zvolen | web

Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.

Polievka cesnaková so syrom a krutónmi

Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi

1. Kurací steak, hubová omáčka, ryža dusená, domáca kapustová čalamáda 4,20€

2. Bravčový chrbátik, glazovaná červená cibuľa, zemiakové knedle 4,10€

3. Francúzske zemiaky, šalát rajčinový s cibuľkou 3,90€

4. Cestovinový nákyp s brokolicou a syrom 3,90€

Franko

Ľ. Štúra 11, Zvolen | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.

Hovädzia so zeleninou a rezancami

Brokolicová krémová

1. Francúzske zemiaky, domáca čalamáda 3,49€

2. Pečené kuracie stehno s karamelizovanou cibuľkou, hráškové pyré 3,49€

3. Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, ryža 3,49€

Obedové šaláty:

1. Rukola so žltým melónom a sušenou talianskou šunkou, pizza tyčinka 3,49€

2. Ľadový šalát s mozzarellou, cherry paradajkami, bazalkou, pizza bochník 3,49€

Knar restaurant

Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web

Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.

Vývar s cestovinou a zeleninou

Brokolicová

1. Čínske kuracie Kung-Pao, ryža, hranolky 4,49€

2. Hovädzie na znojemský spôsob, petržlenová ryža 4,49€

3. Vyprážaný patizón, varené zemiaky, uhorkový šalát 3,99€

Fitness menu na tento týždeň:

Grilovaný losos,smotanová omáčka so špenátom,pečené zemiaky s pažitkou 6,10€

Reštaurácia „U ALEXA“

Nám. SNP 36/51, Zvolen | web

Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.

Z fazuľkových strukov na kyslo

Hovädzí vývar s kelom a ryžou

1. Hovädzie mäso dusené v keli, varené zemiaky

2. Prírodný bravčový závitok, dusená ryža

3. Morčací perkelt, halušky

4. Zapekané kuracie prsia s nivou, ½ dus.ryža, ½ zem.hranolky

5. Tatranské pirohy bryndzové so smotanou a opečenou slaninou

Tip dňa: 6. Vypr. kurací rezeň plnený broskyňou, zem.kaša

Zdravé jedlo: 7. Zelerovo-jablkový šalát s ananásom a gril.kuracím mäsom doplnený jogurtovým dresingom, ½ dus.ryža

Šalát: Paradajkový, Miešaný

Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.

Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.