Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.
3Vio
Pribinova 23, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.
Držková
1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša 3,63 €
2. Koložvárska kapusta 3,63 €
3. Pečená krkovička, červená kapusta, domáca knedľa 3,63 €
4. Važecká pochúťka, kapustový šalát 3,63 €
5. Grilovaný údený syr na čerstvom šaláte, bylinkový dressing 3,63 €
Penzión Almada
Hronská 705, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.
Šošovicová kyslá s klobásou gratis
1. Hovädzie varené na kôprovej omáčke, knedľa 4,49 €
2. Pečené bravčové rebrá v bylinkovej kruste, zemiaková kaša 3,99 €
3. Kurací steak na farebnom korení, omáčka s bielych cibuliek, opekané parisienky 4,29 €
4. Fusilli Quattro Formagi 4,19 €
5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €
6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,99 €
Bistro Chef
Námestie SNP 27, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.
Bistro ZUZU
Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen
Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.
Kapustová
1. Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, knedlík
2. Pečené karé na zelenine, zemiaky
3. Bravčové rizoto Talianske, syr, kečup
4. Kuracie soté Toskánske, ryža
5. Kur. prsia v syrovom cestíčku, zemiaková kaša
6. Kurací steak na zeleninovom šaláte, 1/2 ryža
7. Palacinky mix
Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine
Divadelná 3, Zvolen | web
Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.
Reštaurácia je zavretá z dôvodu zlého stavu technického odpadového systému.
Franko
Ľ. Štúra 11, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.
Hovädzí vývar s mrveničkou / Šošovicová so zeleninou
1. Zemiakové placky s údeným bravčovým karé, kyslou kapustou, oštiepkom a kyslou smotanou 3,59€
2. Pečené kuracie stehno, ryža 3,59€
3. Bravčový paprikáš, maslové halušky 3,59€
Obedové šaláty
4. Rukola s moravským mäsom, údeným syrom, vajíčkom a balzamikom, pizza tyčinka 4,25€
5. Listový šalát so syrovým hráškom, cherry paradajkami a bazalkovým pestom, pizza tyčinka 3,95€
Knar restaurant
Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.
Vývar s cestovinou a zeleninou / Mrkvová s kokosom
1. Vyprážané kuracie stehno, varené zemiaky, kompót 4,49€
2. Hovädzie medailóniky na brusnicovej omáčke, zemiakový knedlík 4,99€
3. Penne aglio olio s cherry paradajkami, baby špenátom a feta syrom 3,99€
Fitnes menu Timei Trajteľovej: Rizoto so špenátovo-šampiňónovou omáčkou a kúskami kuracieho mäsa 6,10€
Reštaurácia „U ALEXA“
Nám. SNP 36/51, Zvolen | web
Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.
Cesnaková krémová s opeč. chlebom / Slepačí vývar so slovenskou ryžou a zeleninou
1. Anglický roastbeef, varené zemiaky, tatárska omáčka
2. Mäsové guľky s ryžou v paradajkovej omáčke, kysnuté knedle
3. Mexická tortilla s kuracím mäsom
4. Bavorské špecle
5. Zemiakovo-jogurtové knedle s lieskovo-orieškovou náplňou s čokoládovým topingom
Tip dňa: 6. Vyprážaný kurací rezeň plnený broskyňou, zemiaková kaša
Zdravé jedlo: 7. Listový šalát s údeným lososom a parmezánom (ľadový šalát, čínska kapusta, uhorka, paradajka, rukola, losos, citrón)
Šalát: Cviklový, Miešaný
Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.
Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.