Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.
3Vio
Pribinova 23, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.
Hráškový krém s krutónmi
1. Kurací plátok so syrovo-šunkovou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky 3,63 €
2. Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka 3,63 €
3. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa 3,63 €
4. Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky 3,63 €
5. Grilovaný losos s limetkovou omáčkou na čerstvom šaláte 4,33 €
Penzión Almada
Hronská 705, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.
Šampiňónová kyslá so zemiakmi
1. Teľacie medailóniky s pečenými jabĺčkami, masielkové parisienky 5,59 €
2. Grilované kuracie prsia s jogurtovo-uhorkovým dresingom, opekané zemiaky 4,29 €
3. Pečená krkovička na cesnaku a chilli, zemiaková kaša 4,29 €
4. Tofu na grilovanej zelenine, ryža 3,99 €
5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €
6. Halušky s bryndzou a slaninkou 3,99 €
Bistro Chef
Námestie SNP 27, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.
Predjedlo: Zapekaná mozzarella s paradajkovou salsou, ciabattou a rucollou 3,80 €
Polievka: Reďkovková s maslovým knedličkom 1,80 €
1. Bravčový chrbát, omáčka z medvedieho cesnaku farebná mrkva a pečené zemiaky 5,60 €
2. Citrónové risotto s pečeným lososom a špenátom 6,00 €
Dezert: Tvarohové knedličky s jahodami a jahodovým sorbetom 3,20 €
Bistro ZUZU
Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen
Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.
Jarná
1. Bravčové na smotane, knedlík
2. Bravčové karé, s hermelínom, ryža
3. Bravčové plece pikantné, ryža
4. Kuracie prsia paradajková omáčka, zemiaky
5. Kuracie soté Labužník, ryža
6. Špagety na špenátovej omáčke, syr
7. Lokše plnené pečienkovým krémom
Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine
Divadelná 3, Zvolen | web
Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.
Reštaurácia je zavretá z dôvodu zlého stavu technického odpadového systému.
Franko
Ľ. Štúra 11, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.
Slepačia s rezancami / Šampiňónová so zeleninou a bylinkovými knedličkami
1. Zemiaková placka plnená bryndzou a oravskou slaninkou, kyslá smotana, strúhaný údený syr 3,59€
2. Kuracie soté s mladou cibuľkou, cherry paradajkami, šampiňónmi a syrom bambino, ryža 3,59€
3. Prírodné bravčové medailóniky, dusený kel, varené zemiaky s maslom 3,59€
Obedové šaláty
4. Listový šalát s reďkovkou, šunkou, syrom chedar, vajíčkom a balzamikovou redukciou, pizza bochník 4,25 €
5. Rukolový šalát s grilovaným baklažánom prekladaným s údeným tofu, bazalkové pesto, pizza bochník 3,95 €
Knar restaurant
Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.
Reštaurácia menu nezverejnila.
Reštaurácia „U ALEXA“
Nám. SNP 36/51, Zvolen | web
Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.
Šalátová / Rascová s vajcom
1. Bravčové pliecko so smotanovo-šampiňónovou omáčkou, cestoviny
2. Domáca fašírka s kelovým prívarkom
3. Hydinový mix so zeleninou(morč. + kurac. mäso), ½ ryža, ½ varené zemiaky
4. Vrchársky kurací rezeň, zemiaková kaša
5. Zemiakové placky so syrom a jogurtom
Tip dňa: 6. Grilovaný encián so šunkou, opekané zemiaky
Zdravé jedlo: 7. Vajíčkový šalát s kuracím mäsom a čerstvou zeleninou
Šalát: Mrkvový, miešaný
Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.
Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.