Obedové menu reštaurácií vo Zvolene na dnešný deň.
3Vio
Pribinova 23, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Obedové menu podávame v pracovných dňoch od 11.03 do 14.03 h. Denná polievka je v cene obedového menu. Rozvoz obedového menu od 11.33 h, objednávky od 7.53 do 10.33 h na čísle 0919 344 203. Rozvoz a balné v rámci Zvolena zdarma.
Hrášková so zemiakmi
1. Detvianska nátura, ryža 3,63 €
2. Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka 3,63 €
3. Hovädzí tokáň na červenom víne, dlávené zemiaky s maslom 3,93 €
4. Bravčové chilli con carne, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky 3,63 €
5. Čerstvý zeleninový šalát s bryndzou 3,63 €
Penzión Almada
Hronská 705, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Každý deň v ponuke aj nové business menu.
Fazuľová gazdovská polievka gratis
1. Segedínsky bravčový guláš, knedľa 3,99 €
2. Pečené kačacie stehná, dusená kapusta, knedľa 4,99 €
3. Vyprážané kuracie rezne, jarný zemiakový šalát 4,29 €
4. Pirohy plnené slivkovým lekvárom /mak, orechy/ 3,99 €
5. Sviečková na smotane, knedľa 4,99 €
6. Halušky s bryndzou a domácou slaninkou 3,99 €
Bistro Chef
Námestie SNP 27, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Reštaurácia je otvorená v pondelok a utorok od 10.00 do 17.00 h, od stredy do piatku do 21.00 h.
Predjedlo: Ovčí syr so cherry paradajkami a bazalkovým pestom 4,20 €
Polievka: Fazuľová s klobásou 1,80 €
1. Kuracia paella s chorizom 5,70 €
2. Hovädzí Stroganoff, zemiakové haruľky a malý listový šalát s limetkovým dresingom 6,20 €
Dezert: Čokoládová pena s jahodami 3,20 €
Street food: Pikantné kuracie prsia, pečené baby zemiaky
Bistro ZUZU
Kozáčeka 13, pri Tržnici, Zvolen
Cena menu je 3,20 €. Menu je možné objednať aj telefonicky. Rozvoz prebieha v centre do 15.45 h, mimo centra do 14.00 h. Objednávať môžete na číslach 0908 516 737 a 0911 079 510.
Minestrone
1. Bravčové pečené, kapusta, knedlík
2. Španielsky vtáčik bravčový, ryža
3. Bravčové pikantné na špagetách, syr
4. Kuracie soté s ananásom v citrónovej omáčke,ryža
5. Kuracie prsia v cestíčku, zemiaková kaša
6. Špagety so syrom, kečup
Divadelná reštaurácia L‘ Esprit de la Cuisine
Divadelná 3, Zvolen | web
Divadelná reštaurácia sídli v divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Ponúka denné menu a hotové jedlá podľa ponuky. Prevádzka je otvorená každý deň od 10:30 do 23:00 hod a v nedeľu od 10:30 do 20:00 hod. Tel. číslo: 0911 287 526.
Reštaurácia je zavretá z dôvodu zlého stavu technického odpadového systému.
Franko
Ľ. Štúra 11, Zvolen | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Denné menu je podávané v reštaurácii – pizzerii, alebo si ho môžete objednať na čísle 0800 105 100. Objednávky sú prijímané od 8:00, minimálna objednávka na rozvoz sú dve jedlá. Cena balného je 0,29€, cena menu bez polievky: 3,29 €.
Hovädzia so zeleninou a mrveničkou / Jahňacia s haluškami
1. Fusilli s bolonskou omáčkou a parmezánom 3,59 €
2. Kuracia kapsa plnená brokolicou, kuracou šunkou a syrom, ryža 3,59 €
3. Bravčové pikantné mäso, zemiakové placky so syrom 3,59 €
Obedové šaláty
4. Listový šalát s údeným lososom, rukolové pesto, pizza tyčinka 4,25 €
5. Plesňový syr s paradajkou na rukole s balzamicovou redukciou, pizza tyčinka 4,05 €
Knar restaurant
Europa SC, Nám. SNP 9690/63 | web
Cena menu je uvedená pri jednotlivých jedlách. Menu je podávané od 10.30 do 15.00 h. K obedovému menu Coca Cola za zvýhodnenú cenu len 1,10 €.
Vývar s cestovinou a zeleninou / Gulášová
1. Kurací Gordon Blue (syr, šunka), zemiaková kaša, šalát 4,49 €
2. Bravčové medailóniky s omáčkou z pečených paprík, sedliacke zemiaky (šampiňóny, cibuľa, maslo) 4,49 €
3. Makové palacinky plnené tvarohovým krémom preliate omáčkou z lesného ovocia 4,49 €
Fitnes menu Timei Trajteľovej: Kotlíkové paradajkové rizoto s aljašskou treskou 6,10 €
Reštaurácia „U ALEXA“
Nám. SNP 36/51, Zvolen | web
Cena menu 3,40 €, cena jedla bez polievky 3 €, samostatná polievka 0,70 € , zeleninový šalát podľa dennej ponuky 0,30 €. Jedlá je možné aj objednať zo samostatnej dennej ponuky pre rozvoz na číslach 045-5333811 , 045-5479373. Doprava a obal zdarma.
Kapustová / Slepačí vývar so slovenskou ryžou a zeleninou
1. Hovädzie dusené v keli, tarhoňa
2. Bravčový paprikáš Bacskai, halušky
3. Kuracie medailóniky Margareta, 1/2 dusená ryža,1/2 varené zemiaky nové s petržlenovou vňaťou
4. Krčmársky rezeň (údené mäso v haruľovom cestíčku), zemiaková kaša
5. Buchty na pare s makom
Tip dňa: 6. Rybacie filé s citrónovou omáčkou, varené zemiaky nové s petržlenovou vňaťou
Zdravé jedlo: 7. Trojfarebný cestovinový šalát so šunkou, jablkami a syrom
Šalát: Mrkvovo-kapustový, miešaný
Ďalšie reštaurácie menu nezaslali. Reštaurácie sú do prehľadu menu zaradené bezplatne. Bližšie informácie na zvonline@zvonline.sk.
Pozn.: Niektoré reštaurácie si vyhradzujú právo na zmenu menu.